Hoofdgerechten

Kalkoen “Bellissima”

Print Friendly, PDF & Email

Een heelijk Italiaans recept van spaghetti met kalkoen

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 320 gr spaghetti
  • 2 kalkoenfilets (380 gr)
  • 4 plakken gerookt spek 0,5cm dik, in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 250 gr champignons, in 4 gesneden
  • scheutje witte wijn
  • 150 ml room
  • parmezaanse kaas

Werkwijze:

  • Bak de kalkoenfilets aan en haal ze terug uit de pan
  • Bak in dezelfde pan de champignons, knoflook en spek goed aan
  • Blus met wijn en room
  • Snij de kalkoenfilets in plakken van 1 cm
  • Laat de saus beetje inkoken en bind eventueel bij met maizena
  • Voeg de kalkoenfilets terug toe aan de saus
  • Breng de saus op smaak met peper en zout
  • Kook de pasta beetgaar
  • Serveer beetje pasta in een diep bord met daarop de kalkoen met de heerlijke roomsaus

Serveer met vers geraspte parmezaanse kaas

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Wat goed dat je hier kalkoen hebt gebruikt! Kalkoenfilet wordt vaak vervangen door kipfilet, maar dat geeft niet hetzelfde effect. Lekker recept!

Laat een antwoord achter aan De Poelier Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *