Uncategorized

Mycryo

Mycryo is 100% pure cacaoboter in poedervorm. Het is een nobele vetstof – 100% plantaardig – en ideaal om vlees, vis, groenten en zelfs de meest delicate ingrediënten zoals sint-jakobsschelpen en ganzenlever te bakken.

Beoordeling:

Ik weet eigenlijk niet meer waar ik Mycryo heb leren gebruiken. Maar ik was ineens verkocht.
Mycryo is bestand tegen bak temperaturen van 200 graden en meer. Het schroeit de ingrediënten sneller dicht als boter of olie zodat er minder smaakvolle sappen verloren gaan.

Mycryo is volledig smaak en geurloos. Het spat niet tijdens het bakken en is heel gemakkelijk in gebruik.
Bovendien is Mycryo een 100% natuurlijke en plantaardige vetstof met een neutraal effect op het cholesterolgehalte. Door uw gerechten te bereiden met Mycryo bevatten die 50% tot 70% minder calorieën uit bakvet dan wanneer u andere bakvetten zou gebruiken. Zo worden uw gerechten lichter en vetarmer, met Mycryo.

Verkrijgbaar in: Makro

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Ook geprobeerd en inderdaad een zalig product, smaken blijven puur natuur en bovendien Healthy! Great tip

  2. idd zalig product. Ik gebruik het vooral als ik vlees grill in de pan. En de grote verpakking is geen probleem… ik deel met mijn ‘kooklievende’collega’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *