Aperitief hapjes, Recepten

Wrap met carpaccio

Meer aperitief wrap recepten vind je hier

Dit is een heerlijk en makkelijk hapje met de perfecte combinatie van carpaccio, rucola en Parmezaanse kaas

Recept voor 15 hapje

Ingrediënten:

  • 1 wrap
  • 100 gr carpaccio
  • parmezaanse kaas
  • 20 gr rucola
  • olijfolie
  • plastc folie
  • 1 el pijnboompitten

Werkwijze:

  • Beleg de wrap met de carpaccio
  • Kruid de carpaccio met peper en zout
  • Verdeel hierop schilfers of rasp van Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
  • Bedek dit met rucola
  • Druppel er enkele druppels olijfolie over
  • Rol de wrap stevig op en rol hem in plastic folie
  • Laat hem zo minstens een uur in de koelkast rusten
  • Snij de wrap in plakjes van 0,5 cm en serveer hem met enkele geroosterde pijnboompitten

 

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. De wrap moet ik nog maken maar er staan heerlijke recepten op, ga ik zeker gebruiken

    Groeten Roos

Laat een antwoord achter aan Roos Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *