Contact
Vragen, opmerkingen, suggesties? Geef me een seintje via één van onderstaande kanalen:
Kris Herrijgers
0494 89 39 44
Ondernemingsnummer: 0691.612.374
Vragen, opmerkingen, suggesties? Geef me een seintje via één van onderstaande kanalen:
Kris Herrijgers
0494 89 39 44
Ondernemingsnummer: 0691.612.374
Hallo,
2de gerechtje klaargemaakt. Fantastisch gewoon!
Bedankt
Hallo Kris,
Jaren!..geleden eens jou geschreven dat er een groentenspaghetti snijder bestond en ja naderhand kreeg je er een, nu wil ik jou een restaurant in Kasterlee aanbevelen wat voor ons een verrassing was probeer Sevenhills eens, neem de tijd en laat je verrassen.. Gr. Conny
Je hebt een erg nuttige website. Regelmatig bezoek ik je website om de laatste recepten te bekijken!
Hallo, waar kan ik de Maybe Baby thee kopen in Belgie? heb al verschillende websites bekeken maar allemaal out of stock
alvast bedankt
Mira
Hoi Mira,
Ik vrees dat ik U daar niet mee kan helpen.
Ik heb even online gekeken, maar vind hem ook niet.
Ik weet niet of ze via deze website naar België verzenden: http://www.samova.net/
Veel succes
Kris
Welke rookoven koop je best om zelf gerookte zalm te maken ?
Dat hangt volledig van je eigen voorkeur af. Ga je uw rookoven elke week gebruiken. Geef er dan wat meer geld aan uit. Gebruik je hem maar enkele keren per jaar. Dan is een goedkoper model ook goed.
Hoi Kris,
Ik wil graag het vogelnestje maken als gerecht bij de paasbrunch bij mijn ouders thuis.
In hoeverre kan ik dit al van tevoren bij mezelf klaarmaken en welke stappen moeten op laatst gebeuren? Of op welke manier kan ik ze het beste opnieuw opwarmen? Ik hoor het graag.
Hoi David.
Je kan idd wel wat stappen op voorhand doen.
Je kan ze zeker en vast vooraf maken en paneren.
Eventueel kan je ze zelfs al frituren en enkele op het laatste moment nog opwarmen in de oven.
Veel succes en vrolijk paasfeest.
Kris
Beste Kris
Gemerkt dat je erg leuke aperitieven maakt…Toevallig een suggestie wat jij zou serveren als hapje bij een ‘White Negroni’ (gin, Suze, Lillet Blanc, citroen)?
Alvast bedankt!
Groeten
Rudi
Misschien dit hapje eens proberen
https://kriskookt.be/aperitivo-negroni-crostini-met-artisjok-creme/
We leerden jullie kennen op het lentefeest van Arthur. Je hebt er zeker een volger bij. Hier en op Instagram!
Leuk om te horen Tom.
Hopelijk kunnen we jullie inspireren met onze recepten.