Contact

Vragen, opmerkingen, suggesties? Geef me een seintje via één van onderstaande kanalen:

Kris Herrijgers

info@kriskookt.be

0494 89 39 44

Ondernemingsnummer: 0691.612.374

Facebook

 

 

13 reacties

  1. Hallo,
    2de gerechtje klaargemaakt. Fantastisch gewoon!
    Bedankt

  2. Conny de jager zegt:

    Hallo Kris,
    Jaren!..geleden eens jou geschreven dat er een groentenspaghetti snijder bestond en ja naderhand kreeg je er een, nu wil ik jou een restaurant in Kasterlee aanbevelen wat voor ons een verrassing was probeer Sevenhills eens, neem de tijd en laat je verrassen.. Gr. Conny

  3. Je hebt een erg nuttige website. Regelmatig bezoek ik je website om de laatste recepten te bekijken!

  4. Hallo, waar kan ik de Maybe Baby thee kopen in Belgie? heb al verschillende websites bekeken maar allemaal out of stock
    alvast bedankt
    Mira

    1. kriskookt zegt:

      Hoi Mira,
      Ik vrees dat ik U daar niet mee kan helpen.
      Ik heb even online gekeken, maar vind hem ook niet.
      Ik weet niet of ze via deze website naar België verzenden: http://www.samova.net/
      Veel succes
      Kris

  5. Caroline van lancker zegt:

    Welke rookoven koop je best om zelf gerookte zalm te maken ?

    1. kriskookt zegt:

      Dat hangt volledig van je eigen voorkeur af. Ga je uw rookoven elke week gebruiken. Geef er dan wat meer geld aan uit. Gebruik je hem maar enkele keren per jaar. Dan is een goedkoper model ook goed.

  6. David zegt:

    Hoi Kris,

    Ik wil graag het vogelnestje maken als gerecht bij de paasbrunch bij mijn ouders thuis.
    In hoeverre kan ik dit al van tevoren bij mezelf klaarmaken en welke stappen moeten op laatst gebeuren? Of op welke manier kan ik ze het beste opnieuw opwarmen? Ik hoor het graag.

    1. kriskookt zegt:

      Hoi David.

      Je kan idd wel wat stappen op voorhand doen.
      Je kan ze zeker en vast vooraf maken en paneren.
      Eventueel kan je ze zelfs al frituren en enkele op het laatste moment nog opwarmen in de oven.
      Veel succes en vrolijk paasfeest.

      Kris

  7. De Gastronaut zegt:

    Beste Kris
    Gemerkt dat je erg leuke aperitieven maakt…Toevallig een suggestie wat jij zou serveren als hapje bij een ‘White Negroni’ (gin, Suze, Lillet Blanc, citroen)?
    Alvast bedankt!
    Groeten
    Rudi

  8. Tom Elegeert zegt:

    We leerden jullie kennen op het lentefeest van Arthur. Je hebt er zeker een volger bij. Hier en op Instagram!

    1. kriskookt zegt:

      Leuk om te horen Tom.
      Hopelijk kunnen we jullie inspireren met onze recepten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *