Atelier Kris Kookt

De blog Kris Kookt groeide voort uit een passie voor lekker eten. Is dat nu gezellig thuis met z’n tweetjes, wanneer er vrienden of familie op bezoek komen of op restaurant. De focus ligt op genieten. Via de blog bieden we dan ook een brede waaier aan haalbare dagdagelijkse recepten, feestelijkere recepten, aperitieven en cocktails aan. Daarnaast is op restaurant gaan één van onze favoriete hobby’s. Graag delen we deze leuke restaurant bezoeken met jullie.

We krijgen wel eens te horen dat we verwend zijn. We moeten eerlijk toegeven dat we dankzij de blog op unieke plaatsen komen en interessante personen ontmoeten. Maar daarnaast kunnen we even hard genieten van een heerlijk bord pasta of een biefstuk met verse frietjes en zelfgemaakte mayonaise als een etentje in een sterrenrestaurant. Voor ons draait eten rond passie en gevoel. Passie voor het product, een warm welkom gevoel en een glimlach. Met deze drie waarden is elke restaurant bezoek de moeite.

Uw restaurant in woord & beeld

De passie van op restaurant groeide verder uit met de blog. Zo rijden we heel het land rond om opzoek te gaan naar leuke restaurants. Maar ook tijdens citytrips en vakanties blijft dit een belangrijk element voor ons. Is dat nu een eenvoudige bistro of een klasse restaurant, elk restaurant heeft zijn verhaal. Dat is juist wat wij zo interessant vinden. Kris Kookt bezoekt dan ook graag uw restaurant. Hierna zorgen we voor een artikel op de blog en foto’s op social media. Hieronder enkele voorbeelden.


Uw product – Mijn recept

De basis van Kris Kookt zijn uiteindelijk recepten. Zoals hierboven gezegd gaat dit van dagdagelijks tot feestelijk en van aperitief tot digestief. Voor receptontwikkeling rond een bepaald product gaan we eerst na of het product binnen Kris Kookt past. We gaan dan ook enkele en alleen aan de slag met merken/producten waar we volledig achter staan.


Foodpairing

In samenwerking met de online app Foodpairing.com is dit een sterkte binnen Kris Kookt. Het is toch ontzettend leuk als een glas wijn perfect smaakt bij het gerecht, of beter nog het gerecht versterkt en omgekeerd. Enkele voorbeelden hiervan zijn een heerlijk rumcocktail met een bijpassende praline, een zalige port naast een sublieme chocolade brownie met rode biet en een verfrissend glas Rueda naast gebakken gambas met een dressing van kefir en zeekraal.


Reportages

Deze reportages gaan van georganiseerde persreizen tot discovery weekends in binnen- en buitenland. Van zeevruchten proeven in Zeeland tot een bezoek aan een olijfolieproducten in Italië. Of van een citytrip richting Nederland tot Lissabon. Ook tijdens onze vakanties draait veel rond genieten en ontdekken. Zo gingen we in Piemonte opzoek naar leuke wijnboeren en de lekkerste restaurants. Veelal kiezen we eerst een culinair hoogtepunt zoals ons bezoek aan Restaurant Likoke in Frankrijk en baseren we daar een weekje vakantie op.


Samenwerken

Voor samenwerkingen op maat kan U steeds contact openen via kris@kriskookt.be. We werken graag een idee uit waar we ons beide in kunnen vinden. 

Let op: Niet alle voorbeelden hierboven zijn betaalde samenwerkingen. We zijn trots op de producten waarmee we werken en zetten deze dan ook graag in de kijker. Voor betaalde samenwerkingen of gekregen producten gebruiken we op social media steeds de #uitgenodigd, #gekregen of #advertentie. Ook onderaan het blog artikel zal hiervan melding gemaakt worden.

Share This: