Allerlei, Recepten

Guacamole

Guacamole is een Mexiacaanse dipsaus die veel gebruikt word bij chip en rauwe vis.

Recept voor 1 koffie tas guacamole

Ingrediënten:

  • 1 rijpe avocado
  • puntje van een rode peper
  • 1/2 el grof gehakte koriander
  • sap van 1/2 limoen
  • beetje zeste van limoenschil
  • 1 kl olijfolie
  • 1 kl azijn
  • snuifje peper, zout en suiker

Werkwijze:

  • Schil de avocado, haal de pit eruit
  • Snij hem in grote stukken en doe dit in een beker
  • Voeg het sap van de limoen en een heel klein beetje zestes van de limoen toe
  • Voeg ook alle andere ingrediënten toe en mix dit fijn
  • Proef en breng eventueel nog verder op smaak
Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *