Deze schotel heeft net iets extra als Spaghetti Bolognese, Je moet natuurlijk wel van feta houden
Recept voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 350 gr gehakt
- 200 gr tomaten blokjes (in blik)
- 240 gr pasta (penne)
- 1 kleine ui, fijngesneden
- 1 kleine wortel
- 1 kleine rode paprika
- 250 gr champignons, in 4 gesneden
- 150 gr feta, in blokjes
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 50 gr gemalen kaas
Werkwijze:
- Smelt een klontje boter
- Stoof de look en fijne ui aan
- Voeg gehakt toe en bak die goed fijn
- Snij de wortel en paprika in blokjes van 0,5 cm
- Voeg de wortel, paprika en champignons toe
- Stoof alles gaar
- Voeg de tomaten blokjes toe
- Breng da saus op smaak met peper/zout en Italiaanse kruiden
- Kook de pasta gaar in gezouten water
- Meng de pasta onder de tomatensaus
- Meng 2/3 van de stukjes feta erdoor
- Doe alles in een ovenschaal
- Strooi er gemalen kaas en de overgebleven stukjes feta over
- Zet dit 10 minuten onder de grill in een oven van 180 graden