Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's, Voorgerechten

Auberginebroodje met ham, mozzarella en rucola

Krokant gebakken plakjes aubergine, smeuige mozzarella, Italiaanse ham en rucola. Een perfecte lunch of snack

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 1 aubergine
  • 2 eieren
  • 100 g panko
  • 50 g rucola
  • 250 g mozzarella
  • 150 Italiaanse ham

Werkwijze:

  1. Snij de aubergine in plakjes van ongeveer 1 cm dikte
  2. Haal de plakken aubergine door het los geklopt ei
  3. Panneer ze nu met panko, druk stevig aan
  4. Bak de gepaneerde plakken aubergine in een pan met een beetje olijfolie
  5. Bak 2-3 min aan elke kant te ze mooi goud-bruin gebakken zijn
  6. Beleg de aubergine met plakjes mozzarella, Italiaanse ham en rucola

Smakelijk !

Recept inspiratie uit Njam magazine

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *