Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's, Voorgerechten

Auberginebroodje met ham, mozzarella en rucola

Print Friendly, PDF & Email

Geniet van een smaakvolle creatie met ons recept voor auberginebroodjes met ham, mozzarella en rucola. Deze heerlijke hapjes combineren de hartige smaken van gegrilde aubergine met de romige textuur van mozzarella, verfijnd met de zoute toets van ham en de pittigheid van verse rucola. Eenvoudig te bereiden en boordevol smaak, dit gerecht zal zeker indruk maken op je smaakpapillen.

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 1 aubergine
  • 2 eieren
  • 100 g panko
  • 50 g rucola
  • 250 g mozzarella
  • 150 Italiaanse ham

Werkwijze:

  • Snij de aubergine in plakjes van ongeveer 1 cm dikte
  • Haal de plakken aubergine door het los geklopt ei
  • Paneer ze nu met panko, druk stevig aan
  • Bak de gepaneerde plakken aubergine in een pan met een beetje olijfolie
  • Bak 2-3 min aan elke kant te ze mooi goud-bruin gebakken zijn
  • Beleg de aubergine met plakjes mozzarella, Italiaanse ham en rucola

Smakelijk !

Recept inspiratie uit Njam magazine

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *