Door de kipfilet kort aan te bakken en te bedekken met knoflook-mayonaise, kaas en paneermeel blijft hij heel sappig. Een lekker makkelijk kip-gerechtje dus.
Recept voor 2 personen
Ingrediënten:
- 2 grote kipfilets van 180 gram
- 40 gr paneermeel
- 80 gr geraspte kaas
- 1 teentje knoflook
- 3 el mayonaise
Werkwijze:
- Bak de kipfilets kort aan in de pan en kruid ze met kippenkruiden
- Pers de look en meng dit met de mayonaise
- Leg de kipfilets in een ovenschaal
- Zet de oven op 200 graden
- Smeer de knoflookmayonaise over de kipfilets
- Maak een mengeling van de geraspte kaas en het paneermeel
- Druk deze mengeling op de kipfilets
- Zet gedurende 15 min in de oven
- Zet op het laatst even de grill op voor een mooi korstje
Dit gerecht is lekker met oven aardapelen en geroosterde groenten met mozarella