Blog

Messenblok Zwilling 5 star – 7 delig

Print Friendly, PDF & Email

Profkoks aan de wieg van de ontwikkeling van de *****FIVE STAR®. En het resultaat mag er zijn: ergonomisch gevormde heften zorgen ervoor dat u niet vermoeid raakt – zelfs als u verschillende uren achtereen kookt. De absolute scherpte van het lemmet, dat is het kenmerk van de *****FIVE STAR®-messen. Het lijkt geen twijfel, dit zijn de professionele messen van de toekomst. En heeft u al gezien hoe mooi ze zijn?

Beoordeling:

Sinds mijn 5de middelbaar op de hotelschool heb ik een Zwilling koksmes (4-star), Dat mes is ondetussen een 11 jaar oud en is nog altijd even scherp. Mits goed onderhoud natuurlijk. Er staat wel bij vaatmachine bestendig, maar mijn messen gaan nooit in de vaatwasser. Nu heb ik mij de 5-star messenblok aangeschaft omdat ik gewoonweg nog wat extra messen nodig had. Je hebt verschillende soorten messenblokken (6 – 7 – 8 en 10 delig). Ik heb voor de 7 delige gekozen. En hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Ze zien er mooi uit, ze zijn en blijven vlijm scherp. Een genot om mee te werken in de keuken.
Deze messenblok bevat:
1 schil- en garneermes / 1 universeelmes / 1 vleesmes / 1 koksmes / 1 wetstaal / 1 broodmes en de messenblok zelf.
Koks – en Universeel mes:

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *