Blog

Pastamachine Marcato Atlas 150

Print Friendly, PDF & Email

De Marcato Atlas 150, een hip pastamachine in je keuken? Dat kan met de verschillende kleuren van Marcato pastamachines. De extra zware kwaliteit pastamachine waarmee je spaghetti, tagliatelle en dunne lasagnevellen kan maken. Het opzetstuk van spaghetti en tagliatelle kan worden vervangen door tal van andere opzetstukken (momenteel alleen in RVS). De garantie op dit apparaat van Marcato is 3 jaar.

Marcato heeft bij deze machines een nieuw procedé ontwikkeld. De rollers zijn gemaakt van een speciale mengeling van metalen. Dit patent van Marcato garandeert een minimaal verlies van deeg, geen oxidatie of verandering als het in contact komt met water en het is extreem makkelijk schoon te maken. De machines dragen dan ook het Wellness logo.

Wellness voor milieuvriendelijk, educatie op het gebied van gezond eten en het gebruik van eerlijke, gezonde grondstoffen. Gezonde pasta, thuis gemaakt, als symbool voor het mediterrane gezonde leven en genieten.

Beoordeling:

Dit pastamachine kende ik al van vroeger op het school, ook in de winkel waar ik het aankochte beveelde ze dit merk aan.
Verse pasta maken kan eigenlijk niet makkelijker. De werkwijze van het toestel ligt voor de hand en het onderhoud ervan is heel gemakkelijk. (Spoel dit toestel nooit af onder water, gebruik enkel een borsteltje of eventueel een vochtige doek)
Je moet er alleen eens aan beginnen. Maar je zal er dan ook dubbel van genieten.
Dit toestel is tegenwoordig te vinden tussen de 50 en 70€ (Makro – Alice Delice)

Hier alvast het recept voor verse pastadeeg

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *