Hoofdgerechten

Pasta met zalm en mascarpone

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk snel recept voor als je weinig tijd hebt.

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 150 gr zalmfilet
  • 150 gr gerookte zalm
  • 240 gr pasta (farfalle of tagliatelli)
  • 1 grote courgette
  • 250 gr mascarpone
  • Provencaalse kruiden

Werkwijze:

  • Snij de zalm in blokjes van 1,5 cm
  • Snij de gerookte zalm in reepjes
  • Snij de courgette in grove dobbelsteentjes
  • Bak de courgette met provencaalse kruiden
  • Voeg de blokjes zalm toe en bak nog eventjes verder
  • Kook de pasta beetgaar in gezouten water
  • Meng de mascarpone onder de pasta
  • Meng daarna de gerookte zalm en de gebakken courgette met zalm onder de pasta
  • Dit gerecht goed op smaak brengen met peper en zout

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Dat recept gaan we direct eens proberen si. Dat zijn de ingredienten die ik nog in huis heb en met zo een warm weer zal dat wel jammie zijn. De gerookte zalm ga ik vervangen door seranoham. beetje koppig in de keuken.

    Dank je voor het recept

    1. @Pascale, Laat zeker weten hoe het smaakte met de Serranoham. Succes !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *