Broodje biefstuk
Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Broodje biefstuk

Print Friendly, PDF & Email

Dit broodje biefstuk is de perfecte keuze na een lange werkdag. Het is snel en eenvoudig te bereiden, met de perfecte balans tussen sappige steak en knapperige groenten. De warme biefstuk smelt samen met de verse toppings, waardoor je in een mum van tijd kunt genieten van een heerlijke, voedzame maaltijd. Ideaal voor een doordeweekse avond!

Ingrediënten:

  • 2 biefstuk van 200 gr
  • 250 gr champignons, in plakjes
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 1/2 ui, in halve ringen
  • 1 stokbrood of vierkante ciabatta (om af te bakken)
  • boter
  • peper en zout
  • beetje grof zeezout peper van de molen
  • favoriete dressing – bv Ceasardressing of Korean Mayo
  • verse rucola

Werkwijze:

  • Bak de broodjes in de oven
  • Smelt een klontje boter in een pan
  • Bak de biefstuk naar de gewenste bakwijze
  • Haal de biefstuk uit de pan, laat deze even rusten
  • Bak in diezelfde pan de champignons, paprika en ui aan
  • Kruid dit goed met peper en zout
  • Snij de biefstuk in plakjes van 0,5 cm
  • Snij de ciabatta open en smeer er wat van je favoriete dressing op
  • Leg daarom een beetje rucola
  • Schik hierop de plakjes biefstuk
  • Kruid deze met een beetje grof zeezout en peper van de molen
  • Lepel de groenten op de biefstuk
  • Smakelijk!

Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.


Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. irene zegt:

    ziet er geweldig lekker uit, ga zeker eens proberen na te makien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *