Blog, Events

Bombay Sapphire – The Grand Journey – Antwerpen

Print Friendly, PDF & Email

The Grand Journey – Enjoy your trip,

7

Enkele weken geleden verscheen er een mysterieuze e-mail in mijn inbox. “In 2 weeks, the train is leaving at 19h. You are invited to come on board“. Met Bombay Sapphire in de tittel van de mail wisten we alvast dat dit de moeite ging zijn. Zo begaven we ons op 1 oktober richting het oude postkantoor op de Groenplaats in Antwerpen. Jaja, de locatie waar op 15 Oktober de heuse foodmarket “Mercado” zijn deuren opent.

1

From Italy to Laverstoke,

Stipt om 19u vertrok de virtuele wereldreis van Italië tot Laverstoke.  Via tien bestemmingen maakten we kennis met de verschillende botanicals waarmee Bombay Sapphire werkt. Het was hier niet “horen, zien en zwijgen” maar “Ruiken, Proeven en Beleven“.

2

Dat dit misschien wel de plezantste treinrit ooit was, is duidelijk te zien aan de foto’s.

3 4

Cocktails by Ran Van Ongevalle,

13

Ook de afsluiter van deze treinrit kon tellen. Zo konden we na de rit, op het perron nog genieten van enkele cocktails die ontworpen waren door Ran Van Ongevalle en Janah Van Cleven. De “Opal Gimlet” was één van de betere cocktails die we de laatste tijd hebben geproefd. Hiervoor hebben Ran en Janah een infusie gemaakt van 4 soorten basilicum uit eigen tuin. Een cocktail naar ons hart.

15

Ook “The Grand Hopping” werd gesmaakt als Herfst-achtige cocktail. Deze gin tonic werd geserveerd met zeewater en peychaud bitters die werden geïnfuseerd met hop.

0

Na het Antwerpse avontuur slaat Bombay Sapphire haar tenten op in Londen, Madrid, Barcelona, Berlijn en Amsterdam. Meer info en tickets vind je hier

https://www.youtube.com/watch?v=pZB_FtokoiQ

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *