Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Broodje Carpaccio met rucola & Parmezaanse kaas

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk belegd broodje met Rundcarpaccio, rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

Ingrediënten:

  • rundcarpaccio
  • rucola
  • zongedroogde tomaten
  • Parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • grof zeezout
  • peper
  • Broodjes

Werkwijze:

  1. Brand de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze mooi brui zien
  2. Snij de zongedroogde tomaten in reepjes
  3. Snij het broodje doormidden en beleg dit met de carpaccio
  4. Besprenkel dit met olijfolie en kruid met peper en grof zeezout
  5. Verdeel hier nu de rucola, reepjes tomaat, pijnboompitten en schilfers Parmezaanse kaas over
Smakelijk !!

 

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *