Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Broodje carpaccio met rucola & Parmezaanse kaas

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk belegd broodje met rundcarpaccio, rucola, zongedroogde tomaten en pijnboompitten.

Ingrediënten:

  • rundcarpaccio
  • rucola
  • zongedroogde tomaten
  • Parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • grof zeezout
  • peper
  • broodjes

Werkwijze:

  • Brand de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze mooi brui zien
  • Snij de zongedroogde tomaten in reepjes
  • Snij het broodje doormidden en beleg dit met de carpaccio
  • Besprenkel dit met olijfolie en kruid met peper en grof zeezout
  • Verdeel hier nu de rucola, reepjes tomaat, pijnboompitten en schilfers Parmezaanse kaas over

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *