Een heerlijk klassiek gerecht, origineel als hapje gebracht
Ingrediënten:
- carpaccio
- rucola
- Parmezaanse kaas
- pijnboompitten
- olijfolie
Werkwijze:
- Maak plakjes Parmezaanse kaas met een dunschiller
- Hou enkele plakjes parmezaan en takjes rucola over als afwerking
- Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof
- Snij de rucola en plakjes parmezaan fijn
- Meng hieronder de pijnboompitten, enkele druppels olijfolie, peper en zout
- Leg enkele plakjes carpaccio op een velletje plastic folie
- Kruid de carpaccio
- Leg er een beetje van het rucola mengsel op
- Rol dit op tot een cannelloni met een dikte van 1 cm
- Snij de cannelloni in stukjes en werk ze af met een takje rucola en een plakje Parmezaanse kaas
Ziet er heerlijk uit Kris!
Tip: kijk eens op mijn blog naar die surf & turf carpaccio met rivierkreeftjes van Jeroen, heel lekker!