Aperitief hapjes

Cannelloni van carpaccio

Een heerlijk klassiek gerecht, orgineel als hapje gebracht

Ingrediënten:

  • carpaccio
  • rucola
  • Parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie

Werkwijze:

  1. Maak plakjes Parmezaanse kaas met een dunschiller
  2. Hou enkele plakjes parmezaan en takjes rucola over als afwerking
  3. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof
  4. Snij de rucola en plakjes parmezaan fijn
  5. Meng hieronder de pijnboompitten, enkele druppels olijfolie, peper en zout
  6. Leg enkele plakjes carpaccio op een velletje plastic folie
  7. Kruid de carpaccio
  8. Leg er een beetje van het rucola mengsel op
  9. Rol dit op tot een cannelloni met een dikte van 1 cm
  10. Snij de cannelloni in stukjes en werk ze af met een takje rucola en een plakje Parmezaanse kaas
Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. One Life zegt:

    Ziet er heerlijk uit Kris!
    Tip: kijk eens op mijn blog naar die surf & turf carpaccio met rivierkreeftjes van Jeroen, heel lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *