Hoofdgerechten

Krokante witloof en waterkers salade met Parmezaanse kaas

Een heerlijke salade voor bij de barbecue met mooie frisse kleuren en een perfecte smaak combinatie

Ingrediënten:

  • 2 stronken witloof
  •  rucola (1hand vol)
  • 1 bussel waterkers
  • Parmezaanse kaas
  • 1/2 citroen

Werkwijze:

  • Snij de uiteinden van het witloof en verwijder de bittere kern
  • Snijd de rucola en het witloof grof
  • Verwijder de dikke steeltjes van de waterkers
  • Was de waterkers, het witloof en de rucola in ijskoud water met enkele druppels citroensap (Dit voorkomt dat het witloof verkleurd)
  • Laat alles goed uitlekken
  • Doe alles in een grote kom en schaaf er wat Parmezaanse kaas overheen
  • Tot gebruik koel bewaren

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *