Hoofdgerechten

Krokante witlof en waterkers salade met Parmezaanse kaas

Een heerlijke salade voor bij de barbecue met mooie frisse kleuren en een perfecte smaak combinatie

Recept voor 6 personen:

Ingrediënten:

  • 2 stronken witloof
  •  rucola (1hand vol)
  • 1 bussel waterkers
  • Parmezaanse kaas
  • 1/2 citroen

Werkwijze:

  1. Snij de uiteinden van het witloof en verwijder de bittere kern
  2. Snijd de rucola en het witloof grof
  3. Verwijder de dikke steeltjes van de waterkers
  4. Was de waterkers, het witloof en de rucola in ijskoud water met enkele druppels citroensap (Dit voorkomt dat het witloof verkleurd)
  5. Laat alles goed uitlekken
  6. Doe alles in een grote kom en schaaf er wat Parmezaanse kaas overheen
  7. Tot gebruik koel bewaren
Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *