Loaded nachos met rundergehakt op de BBQ
Barbecue, Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Loaded nachos met rundergehakt op de BBQ

Loaded nachos zijn dé perfecte snack voor je volgende barbecue. Loaded met rundergehakt, maïs, kerstomaatjes, emmentaler en zure room, zijn ze eenvoudig te maken en ideaal om te delen met vrienden en familie. Heb je geen barbecue met een deksel? Geen probleem, je kunt ze ook makkelijk in de oven bereiden. We gebruiken hier maar 200 g rundergehakt. Het overige gehakt kan je bijvoorbeeld perfect verwerken zelf gemaakte vlammetjes of één van deze recepten met rundergehakt.

Nodig:

  • 200 g tortillachips
  • 200 g rundergehakt – Black Angus – The Meatlovers
  • 100 g gemalen emmentaler
  • 1 klein blikje mais
  • 10 kerstomaten
  • zure room
  • basilicum, platte peterselie of lente ui voor de afwerking
  • Gietijzeren pan/skillet van 20-25cm

Doen:

  • Bak het rundergehakt rul, kruid dit met peper en zout
  • Snijd de kerstomaten in 4
  • Doe de tortillachips in de gietijzeren skillet
  • Verdeel er het gehakt over
  • Strooi er de mais, kerstomaten en gemalen kaas over
  • Bak de tortillachips gedurende 15 á 20 minuten indirect in een gesloten bbq van 180 graden
  • Haal de skillet af de bbq
  • Werk af met zure room en verse kruiden zoals basilicum, platte peterselie of lente ui
  • Zet de skillet in het midden van de tafel en geniet!

Dit recept behoord tot een betaalde samenwerking tussen Kris Kookt en The Meatlovers


Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.


Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *