Deze ovenschotel is ongelooflijk makkelijk. En o zo lekker. De combinatie van de reepjes kalfsvlees, rucola en rijst smaakt altijd
Recept voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 320 gr kalfsvlees, in reepjes gesneden
- 200 gr rijst
- 2 tomaten, in blokjes gesneden
- 1 ui, in halve ringen gesneden
- 1 teentje knoflook, geperst
- 50 gr rucola, grof gesneden
- 100 gr geraspte emmentaler
- beetje boter
Werkwijze:
- Bak het kalfsvlees met de ui en knoflook aan en kruid met peper en zout
- Haal dit uit de pan en doe het in een grote mengkom
- Kook de rijst
- Meng het vlees, de tomaten, de rucola, de rijst en de helft van de kaas goed onder elkaar
- Kruid dit met peper en zout
- Doe het in een ovenschaal en strooi de rest van de kaas er boven op
- Leg enkele klontje boter erop
- Bak dit 20 minuten in een oven van 200 graden
Ikzelf wil dit recept nog een proberen met vakensvlees of rundvlees