De frisse Philadelphia zorgt ervoor dat de roodbaars lekker zacht en sappig blijft. Een heerlijk zomerse combinatie.
Recept voor 4 stuks
- 2 roodbaars filets (200gr)
- 1 tomaat, in plakjes
- 100 g Philadelphia bieslook
- 1 el graanmosterd
- 1 prei, in fijne ringen
- olijfolie
- peper en zout
- (oregano/tijm)
- aluminium folie
Werkwijze:
- Scheur 4 vierkanten aluminium folie
- Smeer in het midden een beetje olijfolie
- Snij de vis doormidden en kruid deze met peper en zout
- Leg de stukken vis op de vellen aluminiumfolie
- Smeer er een beetje mosterd op
- Leg er een plakje tomaat op
- Verdeel er 1 el philadelphia kaas over
- Strooi er enkele preiringen rond
- Kruid naar eigen smaak nog met tijm en oregano
- Vouw de aluminiumfolie dicht
- Plaats deze ongeveer 7-8 minuten op een warme barbecue