Hoofdgerechten

Pasta met gerookte zalm, kerstomaatjes en feta (hoofdgerecht)

Print Friendly, PDF & Email

Een lekkere pasta schotel met gerookte zalm, afgewerkt met frisse feta en pijnboompitten. Lekker makkelijk

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 320 gr tagliatelle
  • 7 gedroogde of gekonfijte tomaatjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 200 gerookte zalm
  • 125 ml room
  • 5 koffielepels pesto
  • 2 el pijnboompitten
  • 100 gr feta

Werkwijze:

  • Kook de pasta beetgaar in gezouten water
  • Laat de pasta uitlekken
  • Warm de room met de pesto op
  • Voeg fijngesneden zongedroogde tomaten toe
  • Snij de zalm in reepjes en voeg deze toe
  • Voeg de pasta toe
  • Voeg de in 4 gesneden kerstomaatjes toe
  • Roer alles goed onder elkaar en breng nog verder opsmaak met peper en zout
  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze een beetje bruin zien
  • Snij de feta in blokjes
  • Serveer de pasta en strooi er de blokjes feta en pijnboompitten over
  • Smakelijk !!

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Het recept was heel lekker, zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *