Een lekker pasta voorgerecht met gerookte zalm, afgewerkt met frisse feta en pijnboompitten. Lekker makkelijk
Recept voor 2 personen:
- 100 gr tagliatelle
- 3 gedroogde of gekonfijte tomaatjes
- 4 kerstomaatjes
- 80 gerookte zalm
- 50 ml room
- 2 koffielepels pesto
- 1 el pijnboompitten
- 50 gr feta
Werkwijze:
- Kook de pasta beetgaar in gezouten water
- Laat de pasta uitlekken
- Warm de room met de pesto op
- Voeg fijngesneden zongedroogde tomaten toe
- Snij de zalm in reepjes en voeg deze toe
- Voeg de pasta toe
- Voeg de in 4 gesneden kerstomaatjes toe
- Roer alles goed onder elkaar en breng nog verder opsmaak met peper en zout
- Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze een beetje bruin zien
- Snij de feta in blokjes
- Serveer de pasta en strooi er de blokjes feta en pijnboompitten over
- Smakelijk !!