Royal Belgian Caviar
Royal Belgian Caviar is in ons land de pionier van ‘het zwarte goud’. In 2002 verschenen ze als eerste en enige Belgische kaviaarproducent op de markt. Alle steuren die ze gebruiken voor hun kaviaar, komen uit eigen kweek en worden gevoed met samengestelde voeding uit eigen productie. Op deze manier kan het productieproces van begin tot einde nauwlettend in het oog gehouden worden.
Puur eenvoud
Na een online tasting met topchef/Northseachef Bart Gils van Restaurant Signatuur in Antwerpen gingen we thuis verder aan de slag. We creëerden niet één maar twee recepten met deze kaviaar. Dit eerste recept is misschien wel het makkelijkste recept ooit op de blog.
Nodig
- bladerdeeg
- Royal Belgian Caviar
- zure room
- zeekraal
Doen
- Steek rondjes bladerdeeg uit ter grootte van 3,5 cm
- Bak de bladerdeeg krokant tussen een wafelijzer voor fijne galetten
- Laat de bladerdeegwafeltjes terug afkoelen
- Lepel er een beetje zure room op
- Werk af met een mooie dot kaviaar en een takje zeekraal
- Geniet!
Recept in foto’s
Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.

#gekregen. De kaviaar werd ons aangeboden. Verder is dit geen betaalde samenwerking