Aperitief hapjes, Recepten

Slaharten met varkensblokjes “Miscuglio” en tomatensalsa

Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje met enkele producten van Oil & Vinegar. Olijfolie, Miscuglio kruiden & Salsa della Mamma, hierbij de vraag of ik met deze producten een lekkere gerecht kon klaarmaken. Dit heerlijke fingerfood hapje is hiervan het resultaat.

fingerfood varken oil

Ingrediënten

  • varkenshaasje
  • flesje Bonsecco olijfolie ‘Oil & Vinegar’
  • Miscuglio kruiden ‘Oil & Vinegar’
  • Salsa della Mamma ‘Oil & Vinegar’
  • Little-gem slaharten

Varkenshapje

Doen:

  1. Snij het varkenshaasje in fijne blokjes
  2. Marineer deze met de ‘Miscuglio’ kruiden en olijfolie
  3. Bak de varkensblokjes gaar
  4. Besprenkel de slaharten met olijfolie en vul deze met de gebakken blokjes varkensvlees
  5. Serveer met tomaten ‘Salsa della Mamma’

Varkenshapje 2

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *