Een makkelijk dag-dagelijkse tagliatelle met stukjes kip, doperwten en een pittige saus van mosterd
Recept voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 220 gr tagliatelle
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 el mosterd
- 250 ml room (Alpro soya)
- 250 gr diepvries doperwten
- 340 gr kipfilet
Werkwijze:
- Snij de kipfilet in reepjes
- Laat de doperwten ontdooien
- Zet een ruime kookpot op het vuur met gezouten water
- Smelt een klontje boter in een pot en stoof hierin de ui en knoflook aan
- Voeg de reepjes kip toe en kruid deze met kippen kruiden
- Voeg de room en mosterd doe
- Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar
- Als de room kookt voeg je de doperwten toe
- Proef alles goed en breng verder op smaak met peper, zout en/of extra mosterd
- Giet de tagliatelle af en meng deze onder de kip met roomsaus
- Smakelijk