GinTonic Foodpairing

V2C gin – Carpaccio van avocado – Groene appel – Langoustine

Print Friendly, PDF & Email

Gin Tonic: V2C Dutch Dry Gin  – Premium tonic – zeste citroen, schijfje gember
Foodpairing: Carpaccio van avocado – Groene appel – Langoustine

V2C Dutch Dry Gin is een 100% natuurlijk gin afkomstig uit Amsterdam. Vier vrienden met een gezamenlijke passie voor gastvrijheid, lekker eten, drinken en natuurlijk gin staan samen achter dit project. De V2C heeft als basis moutwijn en deze drukt toch wel zijn stempel. Iedere fles dat het label van V2C gin krijgt is een product gemaakt met liefde, smaak, passie voor plezier en veel geduld.

Foodpairing: Deze stevige en aparte gin vroeg voor een stevig uitgesproken gerecht. Daarom combineren we gebakken langoustine met een frisse carpaccio van avocado, groene appel en koriander.

Nodig:

  • avocado
  • groene appel
  • langoustine
  • koriander
  • olijfolie
  • limoen
  • peper en zout

Doen:

  1. Snij dunne plakjes avocado, leg deze op bord
  2. Snij dunne plakjes en reepjes van de groene appel en schik deze op de avocado
  3. Maar een dressing van limoensap en olijfolie en besprenkel hier de avocado en appel mee
  4. Kruid met peper en zout
  5. Pel de langoustine en bak deze kort aan in een het pan met een beetje vetstof
  6. Kruid de langoustine met peper en zout
  7. Schik de langoustine op het bord en werf af met blaadjes koriander

 

 

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *