Zomer op je bord! Deze zeewolf met tuinkruiden en Looye Honingtomaten bakken we in de nieuwe BBQ Outdoor Skillet van Le Creuset – rechtstreeks op de barbecue. De stevige vis blijft heerlijk sappig, terwijl de honingtomaatjes en verse kruiden zorgen voor een frisse, zomerse toets. Simpel, puur en boordevol smaak. Barbecuecomfort op z’n best



Nodig:
- 400 g zeewolf of leng
- verse tuinkruiden: bieslook, peterselie, oregano en dragon
- 1 doosje Looye Honingtomaten 180 g
- olijfolie
- boter
Doen
- Snipper de tuinkruiden fijn en meng ze met een scheutje olijfolie.
- Leg de vis in een BBQ-skillet en kruid met peper en zout.
- Wrijf de vis in met het kruidenmengsel.
- Halveer de helft van de honingtomaten en voeg alle tomaten toe aan de skillet.
- Zet de skillet ongeveer 20 minuten op een hete barbecue met gesloten deksel.
- Werk af met verse oregano




Advertentie – Dit recept behoort tot een betaalde samenwerking tussen Kris Kookt & Looye kwekers
Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.


