Aperitief hapjes

Bruschetta met roomkaas en gerookte zalm

Een heel gemakkelijke bruschetta met smeuige roomkaas, gerookte zalm en rucola

Ingrediënten:

  • 1 breed stokbrood
  • gerookte zalm
  • roomkaas
  • rucola
  • olijfolie
  • 1 teentje knoflook

Werkwijze:

  • Snij het stokbrood in plakjes van 1 cm
  • Bedruppel de sneetje stokbrood met enkele druppels olijfolie
  • Toast de stukjes brood even in een warme oven zodat ze langs buiten krokant zijn
  • Snij een teentje knoflook doormidden en smeer hiermee over de bruschetta
  • Besmeer de bruschetta met de roomkaas
  • Leg op de roomkaas enkele takjes rucola
  • Beleg deze met een plakje gerookte zalm
  • Versier terug met een takje rucola en ze zijn klaar
Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.