Dranken & Cocktails

Cointreau Fizz komkommer basilicum

Een zomers creatieve cocktail op basis van cointreau, komkommer en basilicum
fizz komkommer

Ingrediënten voor 1 cocktail:

  • 50 ml Cointreau
  • 20 ml vers limoensap
  • 2 cm verse komkommer, in blokjes
  • 4 verse basilicumblaadjes
  • 50 ml spuitwater

Werkwijze:

  1. Plet de basilicum blaadje in een cocktailshaker
  2. Voeg de blokjes komkommer toe, (plet deze een klein beetje)
  3. Voeg Cointreau, limoensap en enkel ijsblokjes toe
  4. Schud de shaker krachtig
  5. Zeef de cocktail boven een glas met ijs en vul aan met spuitwater.
  6. Garneer de cocktail eventueel nog met een schijfje komkommer en een blaadje basilicum

Recept bron: Website Cointreau

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *