Entrecote met rijstnoedels
In dit recept serveren we kort gegrilde entrecote met smaakvolle rijstnoedels. Onder de rijstnoedels mengen we bimi (ook bekend als babybroccoli), sugarsnaps, lente uitjes en rode peper. Het geheel wordt afgewerkt met verse koriander, grof gehakte cashewnoten en tahini dressing. Ben je niet zo een fan van bimi en sugarsnaps? Met dit recept kan je makkelijk zelf variëren en je eigen favoriete groenten onder de rijstnoedels mengen.


Nodig voor 2 personen
- 350 g entrecote
- 240 g rijstnoedels
- 250 g bimi
- 250 g sugarsnaps
- 3 lente uitjes
- 1 rode peper
- verse koriander
- 2 el geroosterde cashewnoten
- peper en zout
Tahini dressing
- 2 el tahini
- 1 el limoensap
- 2 el sojasaus
- 2 el sesamolie
- 1 el water
Doen
- Meng alle ingrediënten voor de dressing. Zet even apart
- Kook de bimi en sugarsnaps beetgaar, verfris onmiddellijk onder koud water. Laat goed uitlekken
- Kook de rijstnoedels gaar
- Meng de bimi, sugarsnaps, fijngesneden lente ui en rode peper onder de rijstnoedels
- Kruid de entrecote met peper en zout. Bak deze naar eigen wens
- Laat de entrecote enkele minuten rusten. Snijd deze in plakjes
- Serveer de rijstnoedels met plakjes entrecote
- Werk af met koriander, grof gehakte cashewnoten en tahini dressing
Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.