Hoofdgerechten

Gnocchi met scampi en courgette

Dit is een heerlijk, makkelijk recept. Dit gerecht aten wij op onze vakantie in Italië op een terras met uitzicht op het Gardameer.

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 500 gr gnocchi di patate (delhaize)
  • 1 courgette
  • 20 scampi
  • beetje bieslook
  • 100 ml room,  (alpro soya)
  • boter

Werkwijze:

  • Pel de scampi en verwijder het darmkanaal
  • Snij de courgette in halve maantjes
  • Smelt een klontje boter en bak hierin de courgette
  • Voeg na 1 minuut de scampi toe en bak goed aan
  • Kruid dit met peper en zout
  • Als de scampi bijna gaar zijn voeg je de room toe
  • Snij de bieslook fijn en voeg toe een de scampi
  • Kook ondertussen de gnocchi gaar en voeg ook deze toe aan de scampi en courgette
  • Roer alles goed onder elkaar

Zo gemakkelijk kan het zijn !!

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *