Dit is een heerlijk, makkelijk recept. Dit gerecht aten wij op onze vakantie in Italië op een terras met uitzicht op het Gardameer
Recept voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 500 gr gnocchi di patate (delhaize)
- 1 courgette
- 20 scampi
- beetje bieslook
- 100 ml room, (alpro soya)
- boter
Werkwijze:
- Pel de scampi en verwijder het darmkanaal
- Snij de courgette in halve maantjes
- Smelt een klontje boter en bak hierin de courgette
- Voeg na 1 minuut de scampi toe en bak goed aan
- Kruid dit met peper en zout
- Als de scampi bijna gaar zijn voeg je de room toe
- Snij de bieslook fijn en voeg toe een de scampi
- Kook ondertussen de gnocchi gaar en voeg ook deze toe aan de scampi en courgette
- Roer alles goed onder elkaar
Zo gemakkelijk kan het zijn !!