Halloween cocktail: Elixir d’Anvers & Cranberrysap
Dranken & Cocktails, Recepten

Halloween cocktail: Elixir d’Anvers & Cranberrysap

Print Friendly, PDF & Email

Elixir d’Anvers & Cranberrysap

Halloween, eerlijk gezegd heb ik er nooit echt iets mee gehad. Enkel dan dat dit ook het seizoen van de pompoenen is. Een groenten die we maar al te graag gebruiken hier. Vorig jaar maakten we zelfs een Halloween cocktail met pompoen en Elixir d’Anvers. Ook dit jaar maken we opnieuw een bloederige cocktail. Deze keer niet met pompoen, wel terug met Elixir d’Anvers.

Nodig voor 1 cocktail

  • 40 ml Elixir d’Anvers
  • 20 ml rum
  • 20 ml whisky
  • 10 ml citroensap
  • 70 ml cranberrysap
  • ijsblokjes
  • half schijfje sinaasappel en 3 veenbessen voor de afwerking

Doen

  • Doe de ijsblokjes in een glas
  • Voeg rum, whisky, Elixir d’Anvers en citroensap toe
  • Roer kort
  • Meet het cranberrysap af met een spuit
  • Serveer de cocktail met de spuit cranberrysap
  • Werk de cocktail al met sinaasappel en veenbessen
  • Enjoy!
Halloween cocktail: Elixir d’Anvers & Cranberrysap

Halloween cocktail 2020 : Elixir d’Anvers – Rum – Pompoen


Een recept van Kris Kookt geprobeerd? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd naar jullie kookkunsten. Dit kan via Facebook of Instagram, gebruik de hashtag #KrisKookt.


Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *