Aperitief hapjes

Hapje van gerookte zalm, asperge en guacamole

Print Friendly, PDF & Email

Dit makkelijke hapje heeft prachtige kleuren en smaken

Ingrediënten:

  • 200 gr gerookte zalm
  • 1 recept guacamole
  • 200 gr mini groene asperges

Werkwijze:

  • Schil de asperges van kop tot teen en breek het kontje er af
  • Zet een kookpot op met koud water en een snuifje zout
  • Doe de asperges erin en breng dit naar het kookpunt
  • Als het water kookt zet je het vuur uit en wacht je tot de asperges zinken (5 á 10 minuten). Nu zijn ze gaar
  • Haal de asperge uit het water en laat ze afkoelen
  • Leg een stukje asperge op een lepel
  • Snij de plakjes zalm in stukjes en leg dit half op de asperge
  • Werk af met een theelepel guacamole

Heb je geen aperitieflepels, gebruik dan gewone soeplepels

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *