Hoofdgerechten

Kalfslapje met tortellini, ratatouille (en geitenkaas)

Een lekker verrassende schotel

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 2 kalfslapjes +- 150 per stuk
  • 300 gr tortellini met kaas
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 tomaat
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 2 el balsamico azijn
  • 75 gr geitenkaas
  • 20 gr rucola
  • beetje tijm

Werkwijze:

  • Snij de ui, aubergine, courgette en paprika in stukjes
  • Snij de tomaat (zonder zaadjes) in reepjes
  • Smelt een klontje boter en stoof de ui, look, aubergine, courgette en paprika aan
  • Kruid de groenten met peper, zout en tijm
  • Kook de pasta gaar en giet af
  • Kruid het kalfslapjes goed met peper en zout
  • Bak ondertussen het kalfslapje gaar
  • Meng de aangestoofde groenten samen met de reepjes tomaat onder de pasta
  • Snij de geitenkaas in blokjes en roer deze samen met de 2 el balsamico azijn nog zachtjes onder de pasta
  • Serveer met een beetje rucola

Variant:

  • Hou je niet van geitenkaas, dan kan je deze er makkelijk uit laten
Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.