Een lekker verrassende schotel
Ingrediënten:
- 2 kalfslapjes +- 150 per stuk
- 300 gr tortellini met kaas
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 1 tomaat
- 1 paprika
- 1 ui
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 2 el balsamico azijn
- 75 gr geitenkaas
- 20 gr rucola
- beetje tijm
Werkwijze:
- Snij de ui, aubergine, courgette en paprika in stukjes
- Snij de tomaat (zonder zaadjes) in reepjes
- Smelt een klontje boter en stoof de ui, look, aubergine, courgette en paprika aan
- Kruid de groenten met peper, zout en tijm
- Kook de pasta gaar en giet af
- Kruid het kalfslapjes goed met peper en zout
- Bak ondertussen het kalfslapje gaar
- Meng de aangestoofde groenten samen met de reepjes tomaat onder de pasta
- Snij de geitenkaas in blokjes en roer deze samen met de 2 el balsamico azijn nog zachtjes onder de pasta
- Serveer met een beetje rucola
Variant:
- Hou je niet van geitenkaas, dan kan je deze er makkelijk uit laten