Blog

Kerst en eindejaarscadeau’s – Bier, Wijn, Gin of Whisky?

Print Friendly, PDF & Email

Kerst en eindejaarscadeau’s

Wat voor cadeautjes staan er voornamelijk op jullie lijstje? Regelmatig kom je wel iets van een biermand tot een uniek flesje likeur of whisky tegen. Hierbij vind je enkele leuke en originele tips. We gaan van bier, gin, whisky en porto naar een nieuw gin hotel in Londen.

Kies je voor een fles, een mand of liever een abonnement? Zo kan je tegenwoordig elke maand nieuwe gin, whisky of wijn ontdekken. Lees er hier alles over: 

Vedett Verftrommel

De Vedett Verftrommel is een creatieve cadeauverpakking. In de ‘verfpot’ zitten vier flessen Vedett Extra Blond, twee keer Vedett IPA én een Vedett bierglas. Een verfpot, gevuld met bier: dat is niet enkel een origineel, maar ook gewoon een lekker cadeau. Te koop in de supermarkt, bierhandel of via de webshop voor € 15,40

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?Gin: The Belgian gin club – Ginscription

Gin bleef ook in 2016 hot. Hoelang dit nog blijft duren, dat weet niemand. Maar dat een gin liefhebber blij is met een abonnement bij één van deze twee, dat weet iedereen. Via The Belgian gin club krijg je minstens 7 keer per jaar een gin sample met tasting notes en perfect serve. Bij Ginscription kies je ervoor om maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks een box te ontvangen met een exclusieve gin, bijpassende tonics, kruiden en een leuke extra.

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?

Whisky,

Toch liever whisky als gin? Filliers Distillery lanceerde dit najaar ‘Sunken Still Belgian Rye Whisky’, de allereerste Belgische rye whisky. Een whisky gemaakt van 100% rogge, gedistilleerd in de koperen stookketels van Filliers Distillery, gerijpt in bourbonvaten. (Slechts 2050 flessen beschikbaar). Meer whisky leren kennen? Word Savourist en ontvang maandelijks een zorgvuldig geselecteerd pakket whisky, rum of andere spirits

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?

Wijn – Our Daily Bottle Wine Club

Hier kan je kiezen tussen 4 verschillende formules om elke maand leuke nieuwe wijntjes te leren kennen. Hier kiezen ze wijnen uit de meest dynamische wijnstreken in de wereld van toffe kleine wijnboeren. Daarnaast kan je deelnemen aan hun exclusieve wijn events en – degustaties.

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?

Porto,

Voor ieder wat wils tijdens de feestdagen, zo ontwierp Sandeman een nieuwe look van de Sandeman Tawny Porto van 10, 20, 30 en 40 jaar. In de jaren 1850 nam Sandeman de beslissing premium porto in zijn kelders aan de oevers van de Douro in Vila Nova de Gaia te stockeren en te laten rijpen, omdat de frisse weersomstandigheden er ideaal zijn voor het rijpingsproces. Van die voorraad is deze uitzonderlijke Aged Tawny Porto afkomstig.

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?

Het gin hotel – The Distillery

Wil je meer geven als een flesje drank? Dan is een uitstap naast dit nieuwe hotel in de bekende Portobello Road een goed idee. Naast de drie gastenkamers heeft dit hotel in een voormalige pub nog wel meer te bieden. In de Resting Room kan je gins van over de hele wereld proeven. Naast de bar en het restaurant vinden we er ook The Ginstitute, waar je zelf gin kunt leren maken, en een ginmuseum.

Kerst en eindejaarscadeau's - Bier, Wijn, Gin of Whisky?

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *