Kerst en eindejaarscadeau's
Blog

Kerst en eindejaarscadeau’s – Gifts for foodies

Share This:

Print Friendly, PDF & Email

Kerst en eindejaarscadeau’s,

De feestdagen komen er weer aan. Traditie getrouw de periode van extra lekker eten en veel cadeautjes. Ikzelf weet eigenlijk nooit goed wat vragen. Maar toch lukt het me elke jaar een leuk lijstje te maken. Hierbij een overzicht van mijn kerstlijstje.

Gifts for foodies,

Hoewel dit mijn lijstje is, lijkt me dit ideaal voor iedere foodie. Zo gaan we van een kit om zelf oesterzwammen te kweken tot cocktail accessoires, heerlijke pralines en enkele cadeaubon tips.

Oesterzwannen – Caffungi

Net zoals vorig jaar staat deze kit om zelf oesterzwammen te kweken terug op mijn kerstlijstje. Terwijl we normaal gezien koffiegruis zouden weggooien maakt de ecologische Caffungi er handige zelfkweekkits mee voor consumenten. Je hebt er zelfs geen groene vingers voor nodig!

oesterzwammen

Oil & Vinegar

Oil & Vinegar is zo een winkel die ik niet kan voorbij lopen. De winkel staat boordevol leuke en super lekkere spullen. Voor Kerst stelde Oil & Vinegar een hele reeks pakketten samen voor ieders smaakpalet. Of je stelt je eigen pakket samen, alles is mogelijk!

Superbar.be
Eerste Belgische webshop met bartools voor particulieren

Wil je je gasten aan de feesttafel verbazen met je verbluffende cocktailkunsten? Of gewoon voor jezelf de perfecte daiquiri maken, net zoals een bartender hem serveert? Dan is er SuperBar. De webshop werd net gelanceerd en je vindt er alle musthaves om te shinen in je keuken of home bar. Denk aan handige bartools, wijn- en koffiebenodigdheden en een groot assortiment van glazen om thuis een drankje te bereiden én op een leuke manier te serveren. Cadeau’s in overvloed.

Brita

Al sinds enkele jaren is de Brita waterkan een vaste waarde in onze keuken. Dit bracht enkel en alleen maar voordelen mee. Zo moet je geen pakken water aanhalen uit de supermarkt en je hebt geen plastic afval van de flessen. Brita ontwikkelde voor elke gelegenheid een kan. Zo bestaat er naast de klassieke waterkan ook een fill&go en een fill&serve. Dit is misschien niet de origineelste cadeau, maar wel eentje die elke dag gebruikt zal worden en een lange levensduur heeft.

Neuhaus – collectie World’s Top Chefs

Neuhaus vroeg negen wereldberoemde Chefs en Chefs Pâtissiers elk een exclusieve praline te creëeren op basis van een jeugdherinnering. Hieruit ontstond een unieke collectie van negen pralines die chocolade en gastronomie combineren en u verbazingwekkende smaakcombinaties laten ontdekken. Een cadeautje dat je eigenlijk niet wilt delen.

Neuhaus

Wonderbox – Merry Christmas

De Wonderbox geschenkkoffer « Merry Christmas » bevat maar liefst 1725 activiteiten: een romantisch ontbijt, wellness, vlucht met een ULM… je geeft veel meer dan een simpel cadeautje, je geeft een magisch moment die blijvende herinneringen met zich meebrengt.

wonderbox

Antwerpen proeft of een restaurant cadeaubon

De 11de editie van het culinair festival “Antwerpen Proeft” gaat dit jaar door van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei 2017. Tickets zijn nu al verkrijgbaar, een perfect kerstcadeau dus! Kijk op de website voor de voorlopige line up met o.a. De Kleine Zavel, B23 & Restaurant Spetters. Als we dan toch bij de cadeaubonnen zitten, is een bon van je favoriete restaurant ook leuk. Maar je kan er ook eentje kopen van Resengo. Hiermee kan je bij veel meer zaken terecht dan enkele restaurants.

Kerst en eindejaarscadeau's

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *