Een gevulde wrap met gehakt, paprika, courgette en mais. Een makkelijk dag dagelijks gerecht met Mexicaanse roots.
Recept voor 4 personen:
Ingrediënten:
- 2 á 3 wraps/per persoon
- 550 gr gemengd gehakt
- 1 ui, fijngesneden
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- 1 rode paprika, zonder zaadjes, in blokjes
- 1 courgette, in blokjes
- 250 gr champignons, in 4 gesneden
- 150 gr mais
- 1 pot fajita saus (430gr)
- 1 puntje rode peper
- peper & zout
- olijfolie
- 1 avocado
- 1 potje zure room
Werkwijze
- Verwarm een beetje olijfolie in een ruime kookpot
- Stoof hierin de ui en knoflook aan
- Voeg het gehakt toe en bak dit goed aan tot het fijn is
- Voeg nu de paprika, champignons en courgette toe
- Voeg naar eigen smaak een beetje rode peper toe
- Stoof de groenten even mee aan
- Voeg de fajita saus toe
- Breng dit aan de kook
- Voeg nu de mais toe
- Laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen en breng eventueel nog op smaak met peper en zout
- Warm de wraps op zoals op de verpakking staat
- Serveer de wraps met deze licht pikante groenten- gehakt saus
- Werk de wraps af met blokjes avocado en zure room
- smakelijk
Recept uitgeprobeerd dit weekend voor een feestje met 14. Héééél lekker!!
Door wat kan ik de fajita saus vervangen, is hier niet te krijgen.
Beste Greta,
In heel wat supermarkten zoals Delhaize en AH is dit verkrijgbaar.