Een ontzettend makkelijk en overheerlijke papillotte met schelvis, gepocheerde asperge en oregano. Heerlijke zomerse smaken.
Ingrediënten:
- schelvis
- asperges
- klontje boter
- enkele takjes oregano
- peper en zout
- aluminiumfolie
Werkwijze:
- Schil de asperges van kop tot teen en breek het kontje er af
- Zet een kookpot op met koud water, snuifje zout en een klontje boter
- Doe de asperges in het water en breng dit naar het kookpunt
- Als het water kookt zet je het vuur uit en wacht je tot de asperges zinken (5 á 10 minuten). Nu zijn ze gaar
- Haal de asperges uit het water en laat afkoelen
- Snij de asperges doormidden
- Snij de schelvis in porties en kruid met peper en zout
- Leg 2 asperges (4 stukjes) op een vel zilverfolie
- Leg er een stukje vis op
- Leg daarop een klontje boter en enkele takjes oregano
- Vouw het aluminiumfolie dicht en bak deze papillotte enkele minuten op de barbecue