Een heerlijk makkelijke pasta met smeuige geitenkaas. Lekker knapperige peultjes en licht pikant door de rode peper
Recept voor 2 personen
- 260 gr penne (volkoren)
- 1 rode chillipeper, fijngesneden zonder zaadjes
- 250 peultjes, in stukjes van 1,5 cm gesneden
- 150 gr zachte geitenkaas
- 50 gr pijnbooompitten
- 300 gr kipfilets, in blokjes gesneden
- rozemarijn (vers of gedroogd)
- (parmezaanse kaas)
Werkwijze:
- Smelt boter in de pan en bak de chilipeper met de blokjes kip
- Kruid dit met kippenkruiden en rozemarijn
- Voeg een beetje later peultjes toe
- Kook de pasta beetgaar
- Als de kip en de peultjes gaar zijn meng je dit met de pasta en de geitenkaas
- Breng nog opsmaak met peper en zout
- Rooster de pijnboompitten in een pan zonder boter tot ze een beetje bruin zien, strooi er een beetje zout over
- Serveer de pasta met pijnboompitten en eventueel parmezaanse kaas