Blog

Philips Avance Collection Sapcentrifuge HR1871/00

Print Friendly, PDF & Email

Geniet elke dag van een heerlijke vers geperste sap! Met de HR1871/00 haal je alles tot maar liefst de laatste druppel uit elk stuk groente of fruit! De Avence Collection sapcentrifuge is geschikt voor 2.5 liter sap in één keer. Vooraf snijden is niet nodig dankzij de extra grote vultrechter. En de 2 snelheden zorgen ervoor dat zowel zacht fruit als hard fruit en groenten gemakkelijk geperst worden. Kortom, er is niets dat de krachtige 800 watt motor niet aan kan!

Snel en eenvoudig schoon te maken

De eenvoudig te reinigen zeef, het opvangbakje voor vruchtvlees, het gladde oppervlak én het feit dat alle verwijderbare gedeelten vaatwasmachinebestendig zijn, zorgen ervoor dat je de juicer gemakkelijk en snel schoon kunt maken! Wel een tip is na het gebruik van dit toestel het ineens af te spoelen of proper te maken zodat er zeker geen restjes opdrogen tussen de mesjes.

Eenvoudig te gebruiken
De HR1871/00 ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik. Wat dacht je bijvoorbeeld van de schenktuit met druppelstop, die voorkomt dat je sap op je aanrecht morst. En dankzij de schenktuit schenk je het sap rechtstreeks in een glas. Met de bijgeleverde maatbeker is het leuk om te zien hoeveel sap je krijgt uit 1 stuk fruit.

Fruit & groenten
Dankzij de grote vultrechter kunnen de meeste stukken groenten en fruit er in 1 keer in. Een grote appel kan je best in 4 snijden. Verwijder alleen de schil die je normaal niet zou eten, zoals de schil van sinaasappel, meloen, kiwi, …

Geluid
Dit is mijn eerste sapcentrifuge en ikzelf had schrik dat zoiets enorm veel lawaai maakte. Maar dit val echt goed mee. Het geluid zit tussen de 60 en 80 db. Dit kom overeen met het geluid tussen een scheerapparaat en een stofzuiger. Wat mij betreft viel dit echt 100 % mee.

Receptenboekje
Tot slot krijg je er ook nog eens een inspirerend receptenboekje vol heerlijke en bijzondere saprecepten bij! Voor extra recepten klik hieronder
SWAK-juice
Gazpacho-juice
Wana-juice

Specificaties:
– vermogen: 800 watt
– afneembaar sapreservoir
– inhoud sapreservoir: 1500 ml
– sap-uitloop
– sap-anti drup
– anti slip
– snoeropbergmogelijkheid
– materiaal behuizing: RVS
– materiaal deksel: SAN
– materiaal pulpopvangbak en stamper: PP
– materiaal afgiettuit: RVS
– accessoires: sapkan, schenktuit
– vaatwasmachinebestendig
– garantietermijn 2 jaar

Afmeting en gewicht
– hoogte: 42.5 cm
– diameter: 24.6 cm
– gewicht: 5.2 kg

Officiele website Philips sapcentrifuge 

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *