Een smeuïge rabarber taart, erg makkelijk klaar te maken en super lekker.
Recept voor 1 taart
Ingrediënten:
- 1 kant en klare rol bladerdeeg
- 5 dikke stengels rabarber
- 3 eieren
- 100 g bloem
- 300 g suiker
- 150 g melk
- 1 vanillestok
Werkwijze:
- Rol de bladerdeeg in de taartvorm
- Was de rabarber en snij deze in stukjes van 1 cm (niet schillen)
- Verdeel de rabarber over de taartbodem
- Meng voor het beslag de eieren, bloem, suiker, melk en zaadjes van 1 vanillestok
- Giet het beslag over de rabarber
- Plaats de taart 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden
mmm, rabarber, daar had ik al zo zin in!
Dit receptje ga ik zeker eens proberen!
Overheerlijke taart!
Ik heb wel helft van de bloem vervangen door amandelpoeder.
Iedereen heeft gesmuld:).
Helft van de bloem vervangen door vanillepudding bloem. Was heel lekker. Ga het ook eens met appelen maken.
Oh, klinkt leuk. Moet ik ook eens proberen.
Laat me zeker weten hoe het resultaat met appels smaakt!
Is ook lekker met een zanddeeg 🙂
OMG! Ik denk dat ik zopas de lekkerste rabarbertaart “E.V.E.R.” gemaakt heb!
Heel lekker recept en inderdaad, helft bloem, helft vanillepudding is een heel goed idee.
Super lekker en super makkelijk ga ze voor de tweede keer maken x
Reeds meerdere malen gemaakt zowel met kruimel- als met bladerdeeg, is super rabarbertaart.
O jammie, gemaakt , heb op de bodem wat custard gestrooid, hij mag op mijn lijst van recepten met een cijfer 8 , toppie ,
Super leuk om te horen! Thanks!
Super lekkere taart!!!