Een heerlijk en makkelijk voorgerecht met gerookte eendenborst, mango, croutons en balsamico
Recept voor 4 personen
Extra: Voor die recept gebruik ik balsamico parels met truffel,
deze zijn exclusief verkrijgbaar in Delhaize voor het eindejaarsgamma van 2012
Ingrediënten:
- 90 g gerookte eendenborst
- 4 stukjes little gem (sla)
- 4 radijzen
- 1/2 mango
- 4 sneetjes toast brood
- 1 el pijnboompitten
- 1 el pompoenpitten
- olijfolie
- peper en zout
Werkwijze:
- Bak de pompoen en pijnboompitten in een pan zonder boter, zet even apart
- Snij kleine driehoekjes van het toast brood en bak deze in de pan met een beetje olijfolie
- Snij de little gem in stukjes, doe deze in een mengkom, giet hier 1 el olijfolie over en kruid met een beetje peper en zout. Meng dit onder elkaar
- Snij de radijzen in dunnen plakjes en de mango in blokjes
- Dresseer de sla en croutons op bord
- Schik hierop de gerookte eendenborst
- Werk af met radijs en mango
- Strooi hier nog pompoen & pijnboompitten
- U heeft een simpel en kleurrijk voorgerecht