Dranken & Cocktails

Sweet Jasmine cocktail

Een heerlijk cocktail op basis van gin, campari en cointreau in combinatie met citroensap. Een frisse en licht bittere creatie met een grapefruit-achtige smaak

Nodig voor 2 cocktails:

  • 130 ml gin
  • 60 ml citroensap
  • 30 ml campari
  • 30 ml cointreau
  • 30 ml suikersiroop*
  • zeste sinaasappel

Doen:

  1. Shake alle ingrediënten krachtig in een cocktailshaker met ijsblokjes
  2. Serveer de cocktail met zeste van sinaasappel

* Suikersiroop = 1 deel suiker en 1 deel water.
Breng water en de suiker aan de kook, roer tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen en je siroop is klaar. Kan makkelijk bewaard worden in de koelkast.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *