Jules Destrooper lanceerde de “Foodbloggers contest 2015”. Creëer met behulp van de website Foodpairing® enkele hapjes met koekjes van Jules Destrooper. Laat mij nu net fan zijn van foodpairings. Een uitdaging die we dus graag aannemen.
Deze eerste combinatie was alvast een schot in de roos. Een heerlijk hapje geserveerd op amandelbrood. De crème van kikkererwten, ibericoham, vijg en munt zorgen voor een verrassend geslaagde combinatie.
Nodig
- Jules Destrooper amandelbrood
- 1 blik kikkererwten
- olijfolie
- plakjes Iberico ham
- enkele vijgen
- fijne takjes munt
- peper en zout
Doen:
- Mix de kikkererwten met olijfolie fijn tot een gladde crème, kruid met peper en zout
- Werk de koekjes af met toefjes crème van kikkererwt, plakje Ibericoham, vijg en enkele blaadjes munt
Vind hier de andere foodpairing recepten met Jules Destrooper
Website Foodpairing®