Hoofdgerechten

Tagliatelli met gerookte zalm en pesto

Print Friendly, PDF & Email

Een smeuïge tagliatelle met pesto, 2 soorten tomaatjes en gerookte zalm

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 320 gr tagliatelle
  • 5 zon-gedroogde tomaten
  • 10 kerstomaatjes
  • 150 of 200 gr gerookte zalm
  • 5 kl pesto
  • 120 ml room,  (alpro soya)

Bereiding:

  1. Snij de gerookte zalm in snippers
  2. Snij de kerstomaatjes  in 4 en de gedroogde tomaten in stukjes
  3. Zet een ruime kookpot op met gezouten water
  4. Als het water kook, kook je de pasta beetgaar
  5. Giet de pasta af en spoel hem even onder de kraan zodat hij niet gaat kleven
  6. Warm de room op met de pesto
  7. Voeg de pasta terug toe en roer dit goed onder elkaar
  8. Voeg de stukjes tomaat en zalmsnippers toe, meng dit goed onder de pasta
  9. Breng eventueel nog verder op smaak met een beetje peper en zout

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *