Allerlei, Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

3 x Bruschetta: Pesto – Artisjok – Tomaat – Amesi

Print Friendly, PDF & Email

Een tijdje geleden kreeg ik de kans om enkele producten van de Italiaanse webshop Amesi.nl te testen. Een website vol ambachtelijke delicatessen en wijn uit o.a. Sicilië, Toscane en Le Marche. De Italiaanse producten worden rechtstreeks bij de lokale producenten en boeren geïmporteerd. Doordat er alleen gewerkt wordt met eerlijke ingrediënten ontstaan kwaliteitsproducten die stuk voor stuk vol van smaak zijn.

Maak een mengeling van bruschetta Kruiden met olijfolie. Snij de ciabatta in plakjes en besmeer deze met de kruidige olijfolie. Rooster deze kort in de oven en beleg ze:

Bruschetta met pesto Siculo, mozarella en basilicum,

Geen klassieke pesto, maar Pesto ‘Siculo’, deze combineert typische Siciliaanse smaken in één. Wilde venkel, tomaten, amandelen en chili peper vormen de basis. Smeer deze pesto op de krokante bruschetta, werk af met stukjes mozzarella en enkele blaadjes basilicum.

Bruschetta met artisjokken, Parmezaanse kaas en peterselie,

Maak een smaakvolle mengeling van fijngesneden artisjokken, geraspte Parmezaanse kaas, platte peterselie, olijfolie, peper en zout. Beleg hiermee de bruschetta

Bruschetta met zongedroogde tomaten, ham en rucola,

Een klassieke maar zo lekkere bruschetta met stukjes zongedroogde tomaat, rauwe ham en rucola. Wij genoten van deze heerlijke bruschetta met een glaasje witte Murgo LapilliBuon appetito !!

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *