Diner 11/07/2014
Het hotel-restaurant La Barrière in Transinne heropende 1 juli 2014. Dit volledig gerenoveerde restaurant biedt een elegante en verfijnde keuken bereid door Paul Fourier. Geniet hier van de rustieke sfeer, de authentieke gerechten, en de Ardense gastvrijheid. Paul serveert hier een inventieve keuken, Belgische klassiekers vermengd met zijn ervaringen van over de Atlantische oceaan, dit met naleving van de seizoenen.
Paul Fourier heeft al een serieuze culinaire achtergrond. Hij studeerde af een de Hotelschool Ter Groene Poorte. Werkte in Het Koninklijk Paleis in Brussel, Château d’Hassonville in Marche-en-Famenne, verhuisde naar Washington waar hij twee jaar als hoofd van de Belgische ambassade in de Verenigde Staten werkte. Na meer dan 10 jaar in de keuken van Gourmandine (Nassogne), was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Het hotel-restaurant La Barrière Transinne ligt dicht bij de E411 Dit gebied is ideaal voor het verkennen van de Ardennen: Redu, Han-sur-Lesse, Bouillon, Bastogne, het Euro Space Center, …
Buiten een beperkte à la carte (5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 desserts) en verschillende klassiekers kan je hier kiezen voor aantrekkelijke menu’s:
- Lunch: (voorgerecht – hoofdgerecht of hoofdgerecht – dessert voor €23
- Menu Barrier: 4 gangen incl. wijn voor € 55
- Gastronomisch menu: 5 gangen voor € 55 (excl. Dranken)
Het restaurant Barrier Transinne is geopend van 12:00 tot 14:00 en 19:00-21:00 elke dag behalve maandag en is geschikt voor maximaal 70 personen.
La Barrière
Rue de la Barrière 4
6890 Transinne
+32 (0) 61 65 50 37