Chips als aperitief of s’avonds in de zetel?
Deze groente- en aardappelchips van Terra Chips® zijn ideaal als aperitief. Hier serveren we twee verschillende soorten chips met twee verschillende dips. De Original Exotic Vegetable Chips serveren we met een dip van geitenkaas en bieslook. De Stripes and Blue Potato Chips van biet en aardappel serveer ik met een dip van rode biet en yoghurt.
Terra Chips®,
Terre chips werden ontwikkeld door twee New York chef-koks met een passie voor het creëren van heerlijke, hoogwaardige chips. Chips die kan dienen als aperitief, snack of verwerkt in een maaltijd. Sinds 1990 met een oplage van 5 zakken per dag groeide Terra chips uit tot een heus bedrijf dat nu onder Hain Celestial Group valt. Hain Celestial staat voor natuurlijke en biologische producten.
Original Exotic Vegetable Chips – Dip van geitenkaas
- 1 zak Original Exotic Vegetable Chips
- 125 gr smeerbare geitenkaas
- 125 gr Griekse yoghurt
- verse bieslook
Doen:
- Meng de Griekse yoghurt en geitenkaas
- Voeg fijngesneden bieslook toe
- Kruid met peper en zout
Stripes and Blue Potato Chips – Dip van rode biet en yoghurt
- 1 zak Stripes and Blue Potato Chips
- 150 gr voorgekookte rode biet
- 150 gr Griekse yoghurt
- peper en zout
- 1 tl witte wijn azijn
Doen:
- Mix de voorgekookte rode biet en de yoghurt tot een egale dipsaus
- Voeg de azijn toe, kruid met peper en zout