Recepten, Voorgerechten

Carpaccio met Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

Print Friendly, PDF & Email

Carpaccio is een heerlijk klassiek voorgerecht. Het ziet er mooi uit en is makkelijk klaar te maken.

Ingrediënten:

  • 200 gr carpaccio
  • 2 el gebrande pijnboompitten
  • 50 gr Parmezaanse kaas
  • 20 gr rucola
  • 2 el olijfolie
  • peper van de molen
  • grof zeezout

Werkwijze:

  • Schik de carpaccio op bord
  • Sprenkel er olijfolie over
  • Kruid met grof zeetzout en peper van de molen
  • Strooi er de rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas erover

Variant:

  • Gebruik in plaats van rauw rundsvlees, gerookt rundsvlees (dit is in bijna elke supermarkt te krijgen aan de vers afdeling)

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *