Events

D.Rock Brut gold Champagne – Brasserie Bru by Suzy

Print Friendly, PDF & Email
Een nieuwe state-of the-art champagne.
Het concept van deze exclusieve champagne berust op de ontmoeting van elegantie en verfijning zowel op het vlak van smaak als op het vlak van design. Het resultaat is een bijzonder fijne champagne, een exclusieve mélange speciaal voor hen ontwikkeld door het Franse champagnehuis Bernard Remy en een luxefles, gespoten in goudkleur en herkenbaar aan een Franse lelie, volledig bezet met meer dan 1000 schitterende kristallen.

D.Rock is een fijne Brut Champagne, geproduceerd door het huis Bernard Remy dat gelegen is op enkele kilometers van de drukte van Reims en Epernay in een klein dorpje genaamd Allemant (Côte des Blancs).
Het champagnehuis beschikt over 11 hectaren wijngaarden, verspreid over verschillende regio’s van de champagnestreek met een breed scala aan druivenrassen, crus en terroirs. Dit laat hen toe om heel verfijnde champagnes te ontwikkelen die bekend staan omwille van hun subtiele en delicate aroma’s. Voor D.Rock hebben zij een unieke combinatie samengesteld die bestaat uit 50% chardonnay en 50% pinot noir
Aan de hand van een lunch in Brasserie Bru by Suzy mochten we alvast kennismaken met deze exclusieve champagne. Wout Bru en zijn ex-vrouw Suzy Jacobs opende ‘Brasserie Bru by Suzy’ eind Februari 2015. Wout houdt zich bezig met de gerechten en de keuken, Suzy met de zaal, de klanten en het terras.
Na 25 jaar “Maison Bru” in Frankrijk (Eygalières) keren Suzy en Wout beide terug naar België. In de brasserie willen ze eerlijke kaart brengen, betaalbaar maar goed. Wout ontwikkeld tijdens de opstart de gerechten, Nadien zal chef Nicolas Wentrein de scepter overnemen. Een nieuw gastronomisch concept in Gent zit alvast in het achterhoofd van Wout.
3 x oester
 
Zeebaars – zoete aardappel – passievrucht
 
Dorade – zeekraal
 
Chocolade – karamel – rode vruchten
 
 
Kasteeldreef 2
2970 Schilde
T: 03 385 09 85
E: info@brasseriebru.be

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *